Workshop | Avondfotografie

De workshop Avondfotografie gaan we op pad om de lichten in de avonduren vast te leggen. Er wordt uitgelegd met welke zaken u rekening moet houden en hoe u het beste resultaat krijgt. We besteden aandacht aan onderwerpen als het gouden en blauwe uur. Ook voor creatieve toepassingen is voldoende ruimte. Het vastleggen van bewegende onderwerpen of zelf beweging creëren. Natuurlijk is er voldoende tijd voor de praktische zaken, lees maar verder bij Leren door doen.
Leren door doen

We behandelen onder andere sluitertijd, diafragma en ISO waarden. Allen met hun eigen effecten op het eindresultaat. De nadruk ligt op leren door doen.

We gaan met de groep op pad in de natuur of stad, waar we telkens een stukje praktische tips behandelen. Na elke uitleg ga je direct aan de slag om de tips te oefenen. In de steden is voldoende vast te leggen. Denk aan de ouderwetse straatjes in ons eigen Capelle aan den IJssel. Maar ook de altijd prachtig verlichte stad Rotterdam biedt genoeg mogelijkheden.

Training fotografie voor ondernemers met een webshopfoto en / of social media met je eigen camera of Smartphone

Ga je mee op pad tijdens een avond in de natuur dan zijn er genoeg tips op te doen bij het vastleggen van sterren. Maar ook de zachte verlichting van het gouden en blauwe uur bieden dan voldoende mogelijkheden.

Natuurlijk ga je bij al deze workshops vooral zelf aan de slag!

Persoonlijke begeleiding

Door de kleine groep is het mogelijk je persoonlijk te begeleiden bij de uitvoering van de tips.

Dus of je nu over een spiegelreflex-, systeem, compact camera of telefoon met camera beschikt er wordt tijd gemaakt om op jouw apparaat de instellingen te vinden voor maken van je beelden.

De workshop is voor de volgende data gepland:

Geen cursussen of workshops

Klik op de gewenste datum om je aan te melden

Let op: deze workshop wordt op diverse locaties gegeven.

Indien door omstandigheden de workshop niet kan doorgaan zal deze worden verplaatst. Deelnemers worden per mail op de hoogte gehouden van eventuele verplaatsing van datum en / of tijd.

Heb je nog vragen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Vul hier uw naam in (Voornaam, tussenvoegsel indien van toepassing, Achternaam)
Maak een keus uit de bovenstaande onderwerpen, zodat ik u sneller kan antwoorden.
Stel hier uw vraag over deelname een cursus bij u op locatie of anderzins.

Hier nog alle mogelijkheden voor contact op een rijtje

Telefoon 010 - 220 34 65

Een overzicht van de prijzen per cursus:

Een overzicht van de geplande cursussen en workshops:

Wil je op de hoogte gehouden worden van tips en informatie met betrekking tot fotografie en de cursussen bij Fotocursus voor iedereen ?

Schrijf je dan hiernaast in met het formulier voor de maandelijkse e-zine Bulb.

Mailchimp

Share this Post