Cursussen fotografie

Fotocursus voor iedereen

Of u nu een spiegelreflex, compact camera of de camera in uw telefoon gebruikt. Hier vind u de cursus die bij u past.

Techniek, vakantiefoto of creatieve mogelijkheden

Verbeter uw vakantiefoto’s. Hoe krijgt u een scherpe foto?
Leer meer over de creatieve mogelijkheden van uw compactcamera. Krijg antwoord op de vraag: “Hoe werkt mijn camera?”
Haal meer uit de techniek van uw spiegelreflex camera. Hoe zit het met diafragma en sluitertijd?
Krijg inzicht in het plaatje in uw hoofd. Waarom komt het eindresultaat van uw foto niet overeen met wat u gezien hebt?
Kortom volg een foto-cursus of -workshop en beleef meer plezier met fotograferen!

Persoonlijke begeleiding

Een gratis workshop bij uw camera is geweldig. Een dag vol met informatie! Maar weet u nu door de vele informatie aan mogelijke instellingen niet meer hoe u het best de foto kunt maken? Volg dan een cursus bij PM Fotografie. In kleine groepjes wordt telkens een onderwerp per keer behandeld. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Zo kunt u in alle rust een onderwerp per keer tot u door laten dringen. De lessen zijn opgebouwd uit een deel theorie en praktijk. Elke les krijgt u een opdracht voor thuis die tijdens de volgende les groepsgewijs besproken wordt. Op deze manier leert u ook van elkaar.

Het maken van een foto bestaat uit 3 dingen.
1. Techniek
2. Creativiteit
3. Plezier

Bij zowel de cursussen als workshops wordt zo veel mogelijk met deze ingrediënten rekening gehouden. U vindt de locatie van de cursus bij de informatie voor aanmelding.

De lessen in de studio van fotografe Petra Muilenburg zijn aan de Brahmsstraat 123, in Capelle aan den IJssel – wijk ‘s Gravenland. De studio is bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Door de ligging in de woonwijk is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De inhoud en prijzen van de fotocursussen vind u in de tabbladen rechts, verdeeld per cursus. Meer informatie over de workshops en specialistische cursussen vind u via het hoofdmenu of klik hier op de link: workshops fotografie of specialistische cursussen.

Een overzicht met geplande data vind u in de agenda:

Wilt u meer weten over het digitaal afwerken van uw fotobestanden? Kijk dan zeker bij het aanbod van onze cursus Photoshop Elements – basis en vervolg. Ook hier gaan techniek, creativiteit en plezier hand in hand. Net als bij de fotocursus leert u de technische mogelijkheden aan de hand van het gereedschap binnen het programma Photoshop Elements. Uiteraard ligt de nadruk op het verbeteren van uw foto’s. Maar ook de creatieve mogelijkheden door gebruik van lagen en maskers worden belicht.

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor priveles, middels het strippenkaart systeem. Elke strip vertegenwoordigt een uur les. De lessen worden in overleg ingepland en biedt u dus de flexibiliteit om de uren naar uw eigen agenda in te vullen. Zie het tabblad priveles voor een overzicht van de prijzen.

Bent u met een groep enthousiaste fotografen? Het is ook mogelijk een persoonlijk programma te maken voor uw groep. In het verleden zijn diverse groepen u al voorgegaan. Denk aan het gebruik van een camera binnen een afdeling voor het vastleggen van bedrijfs-feesten of -activiteiten. Een fotoclub met een speciaal thema zoals abstracte fotografie. Vul uw bericht, verzoek of vraag in op het contactformulier  en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor een op maat gemaakte offerte.

Bekijk ook het blog voor interessante artikelen over fotografie en digitale afwerking. Abonneer u op ‘Bulb’ en ontvang maandelijks een handig overzicht met de verschenen artikelen. Als u nu inschrijft ontvangt u bovendien een pdf met het artikel: ‘Scherpstellen – alles in focus?’

 

Schrijf in voor
e-zine BULB

 

Deel dit artikel