Fotoworkshop | Betere vakantiefoto’s

De workshop Betere vakantiefoto’s is voor enthousiaste vakantiefotografen bij uitstek. De nadruk ligt op het kijken als fotograaf. Hoe leg je vast wat je ziet. 

Goed ingelicht op pad

Zo vlak voor je op vakantie gaat, kun je nog wel wat goede tips gebruiken. Tijdens deze workshop help ik je daarom graag op weg met tips om er tijdens je vakantie op uit te gaan. Dat niet alleen! Maar vooral ook om met plezier en mooie foto's terug te keren van je bijzondere of verre reis.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die met plezier foto's wil maken. Je hebt geen technische kennis nodig. Als je weet hoe je camera aan moet, zijn we al op weg. Tijdens de workshop besteden we vooral aandacht hoe jij kijkt naar de wereld. Wat wil je vastleggen? Dan volgen van zelf de tips hoe je dat anders kunt doen dan voorheen.

Leren door doen

Tijdens de workshop Betere vakantiefoto's behandelen we natuurlijk het maken van scherpe foto’s, de juiste uitsnede en de uitgangspositie van de fotograaf. Allen met hun eigen effecten op het eindresultaat. De nadruk ligt op leren door doen. We gaan met de groep op pad in de natuur of stad, waar we telkens een stukje praktische tips behandelen. Na elke uitleg ga je direct aan de slag om de tips te oefenen. 

Fotoworkshop | Betere vakantiefoto's

Persoonlijke begeleiding

Door de kleine groep is het mogelijk je persoonlijk te begeleiden bij de uitvoering van de tips. Dus of je nu over een spiegelreflex-, systeem, compact camera of telefoon met camera beschikt er wordt tijd gemaakt om op jouw apparaat de instellingen te vinden die je nodig hebt voor het verbeteren van je beelden.

Wat leer je?

Kijken naar je omgeving.

Hoe leg je een sfeer vast?
Hoe geef je een foto diepte?

Naast gebruik van je camera zijn er nog andere dingen om aan te denken als je op pad gaat tijdens de vakantie. We bespreken enkele zaken die van belang zijn om het plezier tijdens je vakantie en van het fotograferen te vergroten.

Wat heb je nodig?

Materiaal

  • een camera
    spiegelreflex, compact, telefoon of tablet

Kennis

  • Basale kennis van het maken van een foto met je eigen camera
De workshop is voor de volgende data gepland:

Geen cursussen of workshops


Klik op de gewenste datum om je aan te melden

Let op: deze workshop wordt op diverse locaties gegeven. Er zijn 2 thema’s – te weten: fotograferen in de natuur & fotograferen in de stad.

Indien door omstandigheden de workshop niet kan doorgaan zal deze worden verplaatst. Deelnemers worden per mail op de hoogte gehouden van eventuele verplaatsing van datum en / of tijd.

Heb je nog vragen? Gebruik dan onderstaand formulier.

 

Hier nog alle mogelijkheden voor contact op een rijtje

Telefoon 010 - 220 34 65

Een overzicht van de prijzen per cursus:

Een overzicht van de geplande cursussen en workshops:

Website cursisten - capelle-fotografeert

Weblog met tips en artikelen voor hobbyfotografen

Wil je op de hoogte gehouden worden van tips en informatie met betrekking tot fotografie en de cursussen bij Fotocursus voor iedereen ?

Schrijf je dan hiernaast in met het formulier voor de maandelijkse e-zine  Bulb.

Heb je deelgenomen aan een van de cursussen dan kun je bovendien kosteloos deelnemen aan de maandelijkse fotowedstrijd met iedere maand een nieuw thema. Bovendien maak je dan kans op één van de prijzen bij de jaarlijkse keuze van de winnaars. De prijzen worden gesponsord door Profotonet & Petra Muilenburg Fotografie.

Schrijf in voor
e-zine BULB

Deel dit artikel

Geef een antwoord