Fotoworkshop | smartphone fotografie

De Fotoworkshop smartphone fotografie is voor alle enthousiaste smartphone fotografen. De nadruk ligt op het kijken als fotograaf. Hoe leg je vast wat je ziet.

Technische details

Ook in de camera van je mobiele telefoon kunnen de nodige instellingen worden gedaan. Hoe je deze kunt gebruiken en wanneer leg ik je graag tijdens deze praktijklessen uit. Wist je dat er zelfs accessoires zijn voor de camera in je telefoon? Graag laat ik je zien wat deze kunnen toevoegen aan het verbeteren van je foto's.

Kijken, denken & doen

Zoals bij al mijn cursussen en workshops is ook hier het motto Kijken; Denken; Doen.

Het doen is voor de meeste smartphone enthousiastelingen niet het probleem. Daarom doen we het een stapje rustiger aan en krijg je onderweg naast de tips ook de nodige aanwijzingen om beter te leren kijken.

Tussen kijken en doen zit het denken en daar helpen de tips tijdens deze workshop je verder vooruit met het ontwikkelen van je persoonlijke kijk op het leven.

Beeldbewerking

De meeste smartphones zijn ook voorzien van mogelijkheden om je foto's direct te verbeteren voor je ze naar vrienden en / of social media stuurt. 

Aan het eind van de workshop staan we daar ook nog even bij stil.

Image
Persoonlijke begeleiding

Door de kleine groep is het mogelijk je persoonlijk te begeleiden bij de uitvoering van de tips. Dus of je nu pas gestart bent of al een tijdje enthousiast doorknipt er is altijd ruimte voor een persoonlijke vraag of tip.

Wat leer je?

Kijken naar je omgeving.

Persoonlijke voorkeuren instellen
Gebruik van alternatieve accessoires

Wat heb je nodig?

Materiaal

 • je smartphone of tablet

Kennis

 • Veel of geen ervaring? Deelnemen kan altijd.
De workshop is voor de volgende data gepland:

 • 20 aug 2022

 • Klik op de gewenste datum om je aan te melden

  Let op: deze workshop wordt op diverse locaties gegeven. 

  Indien door omstandigheden de workshop niet kan doorgaan zal deze worden verplaatst. Deelnemers worden per mail op de hoogte gehouden van eventuele verplaatsing van datum en / of tijd.

  Heb je nog vragen? Gebruik dan onderstaand formulier.

  Hier nog alle mogelijkheden voor contact op een rijtje

  Telefoon 010 - 220 34 65

  Een overzicht van de prijzen per cursus:

  Een overzicht van de geplande cursussen en workshops:

  Website cursisten - capelle-fotografeert

  Weblog met tips en artikelen voor hobbyfotografen

  Wil je op de hoogte gehouden worden van tips en informatie met betrekking tot fotografie en de cursussen bij Fotocursus voor iedereen ?

  Schrijf je dan hiernaast in met het formulier voor de maandelijkse e-zine  Bulb.

  Heb je deelgenomen aan een van de cursussen dan kun je bovendien kosteloos deelnemen aan de maandelijkse fotowedstrijd met iedere maand een nieuw thema. Bovendien maak je dan kans op één van de prijzen bij de jaarlijkse keuze van de winnaars. De prijzen worden gesponsord door Profotonet & Petra Muilenburg Fotografie.

  Schrijf in voor
  e-zine BULB

  Deel dit artikel