Fotocursus – Schilderen met licht

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/09/2015
2:00 pm - 4:00 pm

Locatie
Continental Art Centre - Rotterdam Ommoord

Categorie

Schilderen met licht:

Een leuke cursus voor iedereen die houdt van experimenteren. Met de camera en verschillende lichtbronnen gaan we aan de slag om unieke beelden te maken. Plezier staat voorop bij deze cursus. Er is geen voorkennis vereist. Iedereen kan dus meedoen. Ben je in bezit van een spiegelreflex camera dan zijn de instellingsmogelijkheden wat uitgebreider, maar met een compact camera kun je prima uit de voeten.

Tijdens de cursus wordt iedereen de gelegenheid gegeven aan de slag te gaan. Daarom houden we de groepen klein (6 personen). We werken in het donker, dus een statief onder je camera is nodig. Ben je niet niet het bezit van een statief, dan zijn deze tegen lage kosten te gebruiken van de studio.

De cursus bestaat uit 5 delen van elk 2 uur. De eerste les bestaat uit een uitgebreide uitleg van de techniek achter “Schilderen met licht”.  Na de uitleg zullen we direct starten met werken in de praktijk. Alle overige lessen is de uitleg beperkt tot een korte demonstratie van hetgeen we in praktijk gaan doen. In de lessen wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt.

Geplande data zaterdagen:

05 september 14.00 – 16.00 uur

17 oktober 14.00 – 16.00 uur

14 november 14.00 – 16.00 uur

23 januari 14.00 – 16.00 uur

27 februari 14.00 – 16.00  uur

Heb je zin om mee te doen? Meldt je dan nu aan voor deze unieke cursus. Wil je deze workshop eenmalig regelen voor een club vrienden, vereniging of bedrijfsuitje neem dan contact op via ons mailformulier.

Deze cursus / workshop heeft nog 10 van de 10 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.