Introductieles fotocursus Schilderen met licht

Wanneer

23/01/2016    
2:00 pm - 4:00 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Continental Art Centre - Rotterdam Ommoord
Robert Kochplaats 342, Rotterdam

Evenement type

Schilderen met licht:

Een introductiecursus voor iedereen die houdt van experimenteren met de camera. Tijdens deze introductieles gaan we in op de volgende vragen:

Wat is nu eigenlijk Schilderen met licht?

Hoe werkt Schilderen met licht?

Wat kan ik er mee als fotograaf?

Voor deze workshop is geen voorkennis vereist. Iedereen kan dus meedoen.

Voor de introductieles heb je geen camera nodig. Tijdens deze les kun je aan de hand van een enkele voorbeeld camera zien welke effecten je met het gebruik van verschillende lichtbronnen krijgt.

Neem je wel je eigen camera mee? Dan heb je ook een statief nodig! We werken in het donker en met lange sluitertijden. Daarvoor heb je een stabiele ondergrond nodig.

Wil je hierna de Fotocursus Schilderen met licht volgen? Dan heb je met een spiegelreflex camera uitgebreide instellingsmogelijkheden, in sommige gevallen kun je met een compact camera of telefooncamera ook prima uit de voeten. We werken in het donker, dus een statief onder je camera is nodig. Ben je niet niet het bezit van een statief, dan zijn deze tegen lage kosten te gebruiken van de studio.

Heb je zin om mee te doen? Meldt je dan nu aan voor deze unieke cursus. Wil je deze workshop regelen voor een club vrienden, vereniging of bedrijfsuitje neem dan contact op via ons mailformulier.


Reserveringen

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.