Join the club – 2020

Rotterdam in beweging
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/01/2020
1:30 pm - 4:00 pm

Categorie

Gezellig samen op pad om te fotograferen

In januari 2020 zal de agenda met de deelnemers voor het lopend jaar worden vastgesteld. Bij inschrijving ontvang je een overzicht met de data voor 2020 via de datumprikker. Je kunt hier per activiteit opgeven of je in de gelegenheid bent om deel te nemen.

De gereserveerde data voor 2020 worden tegen het eind van het jaar bekend gemaakt. Het streven is naar minimaal 3 avonden en 5 zaterdagen/dagdelen.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

Je kunt je als jaardeelnemer opgeven. Hierbij ben je in de gelegenheid om mee te beslissen over de activiteiten binnen het jaarprogramma. Je betaalt een vast bedrag per jaar, waarbij je op de hoogte gehouden wordt van alle activiteiten. Eventuele kosten voor bezoek aan evenementen of culturele instellingen worden per activiteit berekend (deze worden per activiteit in rekening gebracht).

Als jaardeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor 1 activiteit een gratis introducé mee te nemen.

Vervoer naar verre locaties wordt georganiseerd door middel van carpoolen. De rijdende chauffeur(s) ontvangen een kleine vergoeding. Rijd je mee? Dan betaal je de kleine vergoeding rechtstreeks aan de chauffeur.

Join the Club bestaat uit een groep enthousiaste fotografen. Als deelnemer ben je niet verplicht om aan elke activiteit deel te nemen

Join the Club Losse deelname

€  17,50

Per activiteit

Join the Club Niet cursist

€  95

Per jaar

Join the Club (oud) Cursist

€  65

Per jaar

Overzicht losse activiteiten

Data

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. De data zijn gepland in datumprikker. Voor deelname ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging. 

De eerste datum (11 januari om 13.30 uur) is vrij toegankelijk. Alle (oud) cursisten zijn van harte welkom op deze nieuwjaarsborrel gezellig langs te komen. Aan het eind van de bijeenkomst bepalen we definitief het jaarprogramma voor 2020.

Deze cursus / workshop heeft nog 10 van de 15 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.