Join the Club – Avifauna

Workshop Macrofotografie

Wanneer

25/05/2019    
Gehele dag

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Studio PM Fotografie
Brahmsstraat 123, Capelle aan den IJssel, 2901JE, Zuid-Holland

Evenement type

Join the Club – Avifauna

Dagprogramma – Avifauna

We gaan deze dag heerlijk op stap in Avifauna. Er is van alles te zien en doen in dit park. De meeste mensen zullen Avifauna kennen als vogel ‘dierenpark’, maar er zijn ook genoeg andere dieren te zien. Er zijn demonstraties met vliegende vogels en prachtige stukjes van over de hele wereld bij elkaar verzameld in een gebied. Op de dag zelf spreken we samen af wat we gaan doen. Bij de ingang is een dagprogramma te verkrijgen en vandaar uit bepalen we als groep welke dingen we graag willen vastleggen. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf door het park te zwerven!

We gebruiken tussen de middag gezamenlijk de luch in een van de restaurants die het complex rijk is. Kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening.

Kosten deelname

De prijs voor deze dag is inclusief toegang, carpooling en deelname.

Wat neem je mee?

Natuurlijk je camera met eventuele accessoires. In de informatie mail ontvang je tips voor accessoires die nodig of handig zijn bij deze activiteit.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod van Fotocursus voor iedereen.

Je kunt aan deze activiteit deelnemen door je hieronder aan te melden. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Deelnemers worden verder op de hoogte gehouden door berichten per mail. Hierin ontvang je meer informatie over startpunt, kosten, betaling en dagprogramma. Deze informatie wordt ten laatste een week voor de activiteit aan de deelnemers gezonden. ** Geen mail ontvangen? Controleer s.v.p. je spam mailbox voor je contact opneemt.

Extra informatie jaardeelnemers

Ben je jaardeelnemer? Dan ontvang je een uitnodiging via datumprikker om je deelname in 1x aan te geven. Je hoeft je dus niet apart via deze weg aan te melden. Bij aangegeven deelname wordt je hier toegevoegd en ontvang je van het systeem een automatisch bevestiging per activiteit.

Reserveringen

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.