Join the Club – Dierentuin

Zacht licht en volle kleuren
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/06/2020
Gehele dag

Locatie
Studio PM Fotografie

Categorie

Join the Club – Dierentuin

Dagprogramma – Dierentuin

We gaan deze dag heerlijk op stap in een Dierentuin in Nederland. Welke het in 2020 gaat worden beslissen we tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 11 januari 2020. Wil je het programma mee bepalen? Meldt je dan aan voor het totale jaar Join the Club

We gebruiken tussen de middag gezamenlijk de luch in een van de restaurants die het complex rijk is. Kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening.
Natuurlijk helpen we elkaar weer met tips en adviezen tijdens het fotograferen.

Kosten deelname

De prijs voor deze dag is inclusief toegang, carpooling en deelname.

Wat neem je mee?

Natuurlijk je camera met eventuele accessoires. In de informatie mail ontvang je tips voor accessoires die nodig of handig zijn bij deze activiteit.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod.

Je kunt aan deze activiteit deelnemen door je hieronder aan te melden. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Deelnemers worden verder op de hoogte gehouden door berichten per mail. Hierin ontvang je meer informatie over startpunt, kosten, betaling en dagprogramma. Deze informatie wordt ten laatste een week voor de activiteit aan de deelnemers gezonden. ** Geen mail ontvangen? Controleer s.v.p. je spam mailbox voor je contact opneemt.

Extra informatie jaardeelnemers

Ben je jaardeelnemer? Dan ontvang je een uitnodiging via datumprikker om je deelname in 1x aan te geven. Je hoeft je dus niet apart via deze weg aan te melden. Bij aangegeven deelname wordt je hier toegevoegd en ontvang je van het systeem een automatisch bevestiging per activiteit.

Deze cursus / workshop heeft nog 15 van de 15 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.