Join the Club – Diergaarde Blijdorp

Wanneer

19/05/2018    
Gehele dag

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Studio PM Fotografie
Brahmsstraat 123, Capelle aan den IJssel, 2901JE, Zuid-Holland

Evenement type

Join the Club – Diergaarde Blijdorp

Dagprogramma – Diergaarde Blijdorp

We gaan deze dag heerlijk op stap in Diergaarde Blijdorp. Het is een groot complex en voor je het weet zie je door de dieren de meute niet meer. Daarom delen we deze dag op in 2 delen. In het ene deel van het programma blijven we rondom het complex van de vlinders. De liefhebbers kunnen zich hier uitleven met macrofotografie. Natuurlijk helpen we elkaar weer met tips en adviezen.

In het tweede deel van de dag trekken we naar het ‘oude’ deel van de Diergaarde en starten bij de wolvenvallei. Rondom dit gebied is voldoende te beleven en te bezoeken. Mocht het weer tegen zitten dan is een bezoek aan de hal een goed moment om te schuilen. Mocht het goed weer zijn dan kun je ook in de historisch Rivierahal je hart ophalen aan allerlei soorten dieren.

We gebruiken tussen de middag gezamenlijk de luch in een van de restaurants die het complex rijk is. Kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening.

Kosten deelname

De prijs voor deze dag is inclusief toegang, carpooling en deelname.

Wat neem je mee?

Natuurlijk je camera met eventuele accessoires. In de informatie mail ontvang je tips voor accessoires die nodig of handig zijn bij deze activiteit.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod van Fotocursus voor iedereen.

Je kunt aan deze activiteit deelnemen door je hieronder aan te melden. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Deelnemers worden verder op de hoogte gehouden door berichten per mail. Hierin ontvang je meer informatie over startpunt, kosten, betaling en dagprogramma. Deze informatie wordt ten laatste een week voor de activiteit aan de deelnemers gezonden. ** Geen mail ontvangen? Controleer s.v.p. je spam mailbox voor je contact opneemt.

Extra informatie jaardeelnemers

Ben je jaardeelnemer? Dan ontvang je een uitnodiging via datumprikker om je deelname in 1x aan te geven. Je hoeft je dus niet apart via deze weg aan te melden. Bij aangegeven deelname wordt je hier toegevoegd en ontvang je van het systeem een automatisch bevestiging per activiteit.

Reserveringen

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.