Join the Club – nieuwjaarsborrel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/01/2020
1:30 pm - 3:30 pm

Locatie
Studio PM Fotografie

Categorie

Join the Club – nieuwjaarsborrel

Tijdens de nieuwjaarsborrel is iedereen van harte welkom. Ben je nog geen jaarlid? Kom dan gezellig kennismaken met de deelnemers van 2020. Onder het genot van een hapje en drankje kletsen we bij en wensen we elkaar natuurlijk alle best voor 2020.

Aan het eind van de middag kiezen de jaardeelnemers het definitieve programma voor 2020.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

Je kunt je als jaardeelnemer opgeven. Hierbij ben je in de gelegenheid om mee te beslissen over de activiteiten binnen het jaarprogramma. Je betaalt een vast bedrag per jaar, waarbij je op de hoogte gehouden wordt van alle activiteiten. Eventuele kosten voor bezoek aan evenementen of culturele instellingen worden per activiteit berekend (deze worden per activiteit in rekening gebracht).

Als jaardeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor 1 activiteit een gratis (exclusief entreekosten) introducé mee te nemen.

Vervoer naar verre locaties wordt georganiseerd door middel van carpoolen. De rijdende chauffeur(s) ontvangen een kleine vergoeding. Rijd je mee? Dan betaal je de kleine vergoeding rechtstreeks aan de chauffeur.

Fotograferen met plezier

De ‘club’ van Join the Club heeft niets dan voordelen. Aansluiten kan per activiteit of voor een zeer aantrekkelijke prijs voor het gehele jaar. De voordelen van de club, zoals gezellige uitjes staan voorop. Geen verplichtingen van commissies of corvee. Gewoon gezellig op pad met je camera en genieten van wat de dag te bieden heeft.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie? Dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod van Fotocursus voor iedereen.

Wat staat er op het programma

Een greep uit de oude jaarprogramma’s:

  • bezoek Van Nelle Fabriek
  • dagje dierentuin
  • Ontdek Rotterdam tijdens Dakdagen Rotterdam
  • avondverlichting Rotterdam, met vuurwerk?
  • Vroeg op pad voor natuurfoto’s
  • Bijpraten over de nieuwste technieken in beeldbewerking
  • en nog meer keuze voor natuurwandelingen en uitdagingen om te fotograferen

Deze cursus / workshop heeft nog 19 van de 25 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.