Join the Club – Zierikzee (camera museum)

Projectfotografie - lange sluitertijden

Wanneer

20/04/2019    
1:00 pm - 9:00 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Studio PM Fotografie
Brahmsstraat 123, Capelle aan den IJssel, 2901JE, Zuid-Holland

Evenement type

Join the Club – Zierikzee met Camera museum

Dagprogramma

Zierikzee is een prachtige historische stad met gezellige straatjes en poortjes. We wandelen langs de kade via de historisch molen en langs het havenhoofd de oude binnenstad in. Ergens verstopt in de kleine straatjes vind je het Camera museum dat voornamelijk gerund wordt door enthousiaste vrijwilligers. Deze laatste zijn maar al te bereid je een rondleiding te geven langs de historie van de fotografie die zich in het museum verzameld heeft.

We starten pas in de middag en brengen eerst een bezoek aan het museum en de binnenstad. Dit deel van het Zeeuwse landschap heeft echter nog veel meer te bieden dus trekken we ook door een klein deel van het achterland. We dineren dan gezamenlijk bij een van de gezellige terrassen in Bruinnisse alvorens we huiswaarts rijden (met mogelijk nog een stop voor de liefhebbers bij een mooie zonsondergang).

Kosten deelname

Naast de kosten voor inschrijving zijn er voor deze activiteit bijkomende kosten voor

Carpooling (je ontvang hierover meer informatie in de mail één week voor de activiteit)

Entree voor museum

Diner is voor eigen rekenig.

Wat neem je mee?

Natuurlijk je camera met eventuele accessoires. In de informatie mail ontvang je tips voor accessoires die nodig of handig zijn bij deze activiteit.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod van Fotocursus voor iedereen.

Je kunt aan deze activiteit deelnemen door je hieronder aan te melden. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Deelnemers worden verder op de hoogte gehouden door berichten per mail. Hierin ontvang je meer informatie over startpunt, kosten, betaling en dagprogramma. Deze informatie wordt ten laatste een week voor de activiteit aan de deelnemers gezonden. ** Geen mail ontvangen? Controleer s.v.p. je spam mailbox voor je contact opneemt.

Extra informatie jaardeelnemers

Ben je jaardeelnemer? Dan ontvang je een uitnodiging via datumprikker om je deelname in 1x aan te geven. Je hoeft je dus niet apart via deze weg aan te melden. Bij aangegeven deelname wordt je hier toegevoegd en ontvang je van het systeem een automatisch bevestiging per activiteit.

Reserveringen

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.