Vervolg cursus fotografie – maandagavond / start februari

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/02/2020 - 25/05/2020
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie
Studio PM Fotografie

Categorie

Vervolgcursus fotografie – start oktober

Hieronder vind je het schema met de data en de te behandelen materie. Tijdens de Vervolgcursus fotografie ligt meer nadruk op inzicht krijgen in je eigen beeld. Hoe je kijkt, waar je op let, kortom wat voor jou belangrijk is. Want niet alleen wat je graag wilt maken heeft invloed op je uiteindelijke beeld. 

Aan de hand van een thema voer je naast de opdrachten per les ook opdrachten uit die bij je thema passen. Zo verdiep je tijdens het traject meer je kennis over het onderwerp dat je het meest bezighoudt tijdens het fotograferen.

In de laatste les presenteer je een portfolio met een serie beelden van je thema. Een leerzaam moment om je leercurve te volgen, maar ook leuk om met elkaar de resultaten van je werk te bespreken. Uiteraard krijg je ook in deze laatste les feedback van de fotografe Petra Muilenburg. Zo kun je je persoonlijke leertraject ook na de lessen nog verder doortrekken.

 • Verdieping Diafragma / Sluitertijd

  Bestaand licht (met ISO waarde)

  Kunstlicht (met cameraflitser)

  Kleurgebruik (met witbalans)

  Excursie

  Compositie

  Digitaal bewerken – kleurzwemen / uitsnedes

  Sluiting (Portfolio)

 • 24 februari

  09 maart

  23 maart

  06 april

  18 april (zaterdag!)

  04 mei

  18 mei

  25 mei

Eventuele extra kosten voor entree tijdens de excursie zijn niet inbegrepen in de lesprijs. De locatie voor de excursie wordt met de groep besproken, zodat deze aansluit bij de gekozen thema’s van de deelnemers.

Deze cursus / workshop heeft nog 3 van de 6 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.