Join the Club | samen fotograferen

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. 

Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

Join the Club – een club fotografen, maar geen vereniging 

Op geregelde tijden worden activiteiten ondernomen.

Samen op pad in de natuur of het vastleggen van architectuur. Maar ook macrofotografie van bijvoorbeeld paddenstoelen of de bloesem in het vroege voorjaar. Het doel van is fotograferen en samen genieten van de dag.

We gaan dus als groep - club - op pad. Er is geen verenigingsverband, dus het wekelijks bespreken van foto's of andere activiteiten die je bij een club zou verwachten. Het doel is vooral bezig te blijven met de fotografie. Nieuwe dingen uitproberen, met gelijkgestemden op pad, met voldoende tijd om te fotograferen en genoeg gezelligheid om te delen.

Workshop Ssmartphone fotografie
Samen eerlijk delen, goed voor het milieu

Vervoer naar verre locaties wordt georganiseerd door middel van carpoolen. De rijdende chauffeur(s) ontvangen een kleine vergoeding. Rijd je mee? Dan betaal je de kleine vergoeding rechtstreeks aan de chauffeur. 

Join the Club bestaat uit een groep enthousiaste fotografen. Als deelnemer ben je niet verplicht om aan elke activiteit deel te nemen. 

Op de hoogte blijven

Activiteiten worden los georganiseerd. Natuurlijk wil je als eerste op de hoogte zijn, want vol is vol. Het maximale aantal deelnemers is vast op 15 personen. Zo blijft het overzichtelijk, gezellig en goed te organiseren.

Heb je interesse dan kom je op de Join the Club lijst en ontvang je als eerste de nieuw geplande activiteit. Na de eerste inventarisatieronde worden alle leden van de mailinglijst (inmiddels meer dan 200) geïnformeerd. Vol is vol, dat kan dus al na directe bekendmaking van de activiteit.

Naast de mailinglijst wordt de activiteit ook op de website van PM Fotografie geplaatst, waar ieder zich kan aanmelden.

Als eerste op de hoogte is dus geen verplichting. Heb je andere plannen, dan is een andere toekomstige activiteit altijd weer een nieuwe kans op een gezellige dag vol fotografie.

De Join the Club activiteiten zijn voor de volgende data gepland:

Locatie: op 14/09/2024 om Gehele dag

Locatie: op 30/11/2024 om Gehele dag

Locatie: op 15/02/2025 om Gehele dag

Locatie: op 17/05/2025 om Gehele dag

Klik op de gewenste datum om je aan te melden

Let op: je schrijft je alleen in voor deelname. Verdere kosten wordt bekend gemaakt aan het begin van elke maand van de activiteit. Daarover ontvang je als eerste informatie.

Indien door omstandigheden de activiteit niet kan doorgaan zal deze worden verplaatst. Deelnemers worden per mail op de hoogte gehouden van eventuele verplaatsing van datum en / of tijd.

Heb je nog vragen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Wil je op de hoogte gehouden worden van tips en informatie met betrekking tot fotografie en de cursussen bij Fotocursus voor iedereen ?

Schrijf je dan hiernaast in met het formulier voor de maandelijkse e-zine Bulb.

Share this Post