Portretten

Voor elk wat wils

Bij Petra Muilenburg Fotografie kunt u terecht voor uiteenlopende portretten. Alleen op de foto, in een modellenshoot of samen met het gezin? Ik neem graag de tijd om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Een mooi klassiek portret van de kinderen of lekker met het gezin op een buitenlocatie in ongedwongen sfeer. Aan u de keus.

Fotosessie

Een fotosessie duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten en in overleg zijn alle combinaties mogelijk. Uitloop is geen probleem, maak van te voren wel uw wensen kenbaar, zodat er met het inplannen van de afspraak rekening gehouden wordt. Bij uitloop betaalt u € 25,00 per half uur extra.  Voor foto’s op een aantal locaties in Capelle wordt niets extra gerekend. U kunt hierbij denken aan het Schollebos of het park bij de Oude Dorpskern. Heeft u zelf een mooie locatie op het oog dan zijn de kosten slechts € 0,30 per kilometer extra. Voor die speciale foto houdt u natuurlijk wel rekening met het afstemmen van de kleding.

Na de opnames

We maken na afloop van de opnames een nieuwe afspraak voor het uitzoeken van de foto’s.  Al naar gelang uw wensen worden er ook nog voorbeelden van zwart/wit, sepia of montages toegevoegd. Van de selectie ontvangt u een contactvel (kleine foto’s op A4) met de getoonde foto’s.

Mogelijkheden

Het is mogelijk de foto’s op fotopapier te laten afdrukken in mat of glans, canvas (linnendoek), metallic fotopapier, acryl of hout. Een mooie foto verdient een mooie omlijsting. In de studio kunt u een keus maken uit het ruime assortiment aan lijsten, zodat u in één keer klaar bent.

Digitale tijdperk

Digitale bestanden zijn bij uitzondering te verkrijgen voor trouw- baby- of kerstkaarten. Het is mogelijk om bij familiefotografie de foto’s afgeschermd (alleen bereikbaar met wachtwoord) op internet te zetten. Op die manier kunnen alle geportretteerden zelf aangeven welke foto gekozen gaat worden. Daarna mailt of belt u de bestelling door. Geef bij het maken van uw afspraak al uw wensen door voor een soepele afhandeling.

 


Familieportret moderne stijl, vierkant en op plexiglas afwerking.Buik of zwangerschapsfoto, jij met je buik of samen met het gezin. We maken er samen een plaatje vanGezinsfoto om cadeau te doen of een mooi beeld voor aan de muur. Graag help ik bij het realiseren van een afdruk op papier, hout, plexiglas of ander materiaal.