Fotosessie uitwerking idee

Zwart-wit portret samen: Amber & Mark

Een fotosessie kan op wens van de klant van te voren uitgewerkt worden. Zo is voor deze sessie rekening gehouden met de locatie waar de beelden komen te hangen.

Een dressoir met de afmeting 150 cm breed met daarboven een foto. Dit kun je van diverse kanten benaderen. Je kunt natuurlijk een panorama kiezen of simpelweg de afmetingen van de foto 150 cm breed laten zijn.

Ook kun je voor een creatieve oplossing kiezen. Zo hebben we in dit geval na uitwisseling van wat creatieve ideeën gekozen voor een serie van 3 afdrukken naast elkaar.

Ter illustratie maak ik altijd schetsmatig wat voorbeelden, zodat de klant een betere indruk krijgt van het idee achter het beeld. Hoewel mijn tekenkunsten verre van het kleuterschool niveau overstijgen, zijn ze toch voldoende voor iedereen om de essentie van het idee te begrijpen.

De fotosessie wordt vervolgens ingedeeld met het gekozen eindresultaat in gedachten.

De totale som van de afdrukken moet dus komen op 150 cm. Dit kan in dit geval met 3 afbeelden van 40 cm breed. Met de tussenruimte blijft zo een mooi geheel over dat binnen het dressoir valt.

Dit biedt ook ruimte om meer creatief met de foto’s van de personen om te gaan. Hiernaast staan wat voorbeelden die we tijdens de fotosessie hebben gemaakt. Zo is er voldoende ruimte om voor het eindresultaat een keuze te maken.

In dit geval hebben we gekozen voor een moderne stijl fashion foto in het midden. De 2 buitenste opnamen zijn zwart/wit en tonen vrolijke gezichten. Natuurlijk kun je deze opstelling in vele maten en vormen weergeven.

Wat is uw keuze? Geen idee? Ik geef u graag advies voor een passend resultaat waar u jaren van kunt genieten.

Vraag meer informatie op

Geef een antwoord