Honden in de studio

Honden in de studio - Buddha, King & Charles

Jonge kinderen en dieren vragen een eigen aanpak als het gaat om een goede portretfoto. Bij deze opdracht was het een combinatie van jong en dieren. Even het hoofd er bij houden voor de fotograaf dus. Met hulp van liefhebbende baasjes krijg je dan leuke en vertederende resultaten.

Voor elke opdracht is het eindresultaat weer anders. Geen standaard dertien in een dozijn, maar maatwerk. Dat maakt het afronden van zo’n fotosessie nog eens extra leuk. Voor de baasjes van Charles, Buddha en King is het een uitdaging om de foto’s uit te zoeken. Gelukkig kun je dan als fotograaf adviseren en meedenken. Het resultaat: een mooi canvas met montage van de groepsfoto en individuele snoetjes.

Als extra uitdaging dit keer het leveren van materiaal voor stickers op een auto. Stickers (laten) printen is geen probleem. Maar je wilt de klant graag tevreden zien. Rekening houden met beschadiging van lak en het behoud van de sticker is nog een hele uitdaging. Gelukkig werk ik samen met leveranciers die maar al te graag hun klant van dienst zijn met raad en daad. Al met al een uitdaging die ik gelukkig niet alleen hoefde te doen.

Wilt u ook graag een mooi portret van – of samen met – uw huisdier? Vul dan onderstaand formulier in en maak direct een afspraak.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenste dag / datum

  Gewenste tijd

  Aantal personen

  Uw bericht

  Buddha, King & Charles

  Vraag meer informatie op