Vergeten….

Tot mijn schrik zag ik dat het al weer heel lang geleden is dat ik berichten op het weblog heb geplaatst. Inspiratie genoeg, maar altijd andere prioriteiten :(. Grappig eigenlijk want een van de redenen om te fotograferen is toch wel dat mensen niet dat moment uit hun leven willen vergeten. Ondertussen is dit weblog onder het stof geraakt en vergeten geraakt in een hoek van mijn geheugen.

Een van de redenen voor dit blog was wel om sneller foto’s te kunnen delen met klanten en bezoekers. De techniek staat niet stil en tegenwoordig is mijn eigen website dus danig ingericht dat het plaatsen van een nieuwe foto een korte handeling vergt. Korter eigenlijk dan er nog een tekst bij bedenken in het blog.

Er is nog veel meer ontwikkeld in het tijdsbestek van nu en het laatste bericht uit november 2011. We zijn inmiddels voor de cursisten een derde expositie verder. Momenteel is het werk van 14 exposanten te bewonderen in Zorgcentrum Crimpenersteyn te Krimpen aan den IJssel. Hyves is uit en Facebook is in. Bijna iedereen in Nederland kan zijn mening verkondigen via twitter. Zonder mobiele telefoon is ons (sociale) leven bijna niet meer denkbaar.

Grappig genoeg is fotografie nog steeds niet vergeten. Hoewel in vele verschillende vormen en een digitale revolutie is beeld nog steeds niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom nog een laatste ultieme poging om  dit weblog nieuw leven in te blazen. Niet zo zeer om mijn laatste foto’s te delen, als wel als een platform voor het delen van kennis.

Op mijn website capelle-fotografeert, het onderdeel waar mijn cursisten hun foto’s en kennis kunnen delen, is ook het nodige verandert. Zo is er sinds kort een forum dat als digitale fotoclub een mooie functie vervult. Dankzij de input van mijn cursisten staan er 3 nieuwe workshop/cursussen op het programma in de loop van het jaar. Via het weblog wil ik daar een aanvulling op maken met tips voor iedereen die nog steeds door middel van fotografie herinneringen probeert vast te leggen, zodat ze niet worden vergeten….

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *