Fotowerk voor Hallo Capelle magazine


Magazine Hallo Capelle

Voor het magazine Hallo Capelle zorg ik binnen het team voor het fotowerk. Samen met de vormgeving en tekstschrijvers zorgen we voor het zo duidelijk mogelijk overbrengen van uw (reclame)boodschap.

Of u nu materiaal nodig heeft voor een advertentie of advertorial wij werken met u samen voor het juiste materiaal. In het magazine is bovendien plaats voor meer informatie. Zo kunt u ook evenementen en activiteiten uit uw wijk of buurt aanmelden.

Het magazine Hallo Capelle verschijnt 4 keer per jaar en bevat interessante informatie over onder andere de zelfstandige ondernemers binnen de gemeente. U hoeft namelijk niet persé een advertentie te plaatsen. Maak gebruik van de door u gekochte ruimte en vertel in een advertorial waar u mensen graag mee helpt. Zo heeft u de gelegenheid u dienst(en) in woord en beeld duidelijk te maken.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op

Beeldmateriaal

Naast het werk voor magazine Hallo Capelle help ik u ook graag met fotowerk voor profielfoto’s, jaarverslagen en beeld voor uw website en/of social media. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”925″ title=”Contact formulier”]
Fotowerk voor Solstad Letselschade Advocaten

Voorgaande edities: