Profielfoto social media & c.v.

De eerste indruk

Een goede eerste indruk maakt u maar één keer!
Bent u actief op social media? De eerste indruk in de virtuele wereld is van groot belang. Een goede profielfoto helpt daarbij.

Profielfoto – uw persoonlijkheid

Een goede zakelijke foto heeft een neutrale achtergrond, liefst in kleur. Een foto van u zoals u bent, zonder fratsen, zonnebrillen, petjes of allerlei andere afleidende zaken. Dus ook geen kinderen, vrienden, huisdieren of knuffels in beeld. U hebt ze vast wel eens gezien.

Ik kan u als professionele fotograaf, met een eigen studio, daarbij helpen!

Hoe werken wij?

Ik maak een serie foto’s waar u zelf een selectie uit kunt maken. Voor LinkedIn geldt een afwijkend fotoformaat. U ontvangt de door u geselecteerde foto met het juiste profiel en in het juiste formaat.

In samenspraak kiezen we de juiste achtergrond. Eventueel kunt u ook wisselen van een formele naar een meer informele look. Zo heeft u variatie voor uw uiteindelijke keus.

Wat is nog meer mogelijk met uw profielfoto?

Heeft u nog een exemplaar nodig voor een visitekaartje of drukwerk?

Of wilt u een foto op locatie of uw huisstijl erin verwerkt? Er zijn diverse extra opties waar u gebruik van kunt maken.

Kijk voor een overzicht bij het tabblad Prijzen.

Neem contact met mij op voor meer informatie: telefoon 010 – 220 34 65.

Graag denk ik met u mee om te zorgen dat uw profielfoto de juiste indruk achterlaat, de indruk die u wenst.

Bedrijven
Profielfoto’s van uw personeel, voor intranet of “Wie zijn wij” op uw website? Een uniforme uitstraling van uw bedrijf. Ook dat is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden voor groepsprijzen in de studio of bij u op locatie.
Mooiss Jewel Design
De zakelijke website