Website scan

Is uw website al weer enige tijd actief? Dan is het tijd voor een controlebeurt.

Of misschien bent u net als zelfstandige begonnen met een website en weet u niet zeker of deze visueel goed is opgebouwd?

Met de website scan krijgt u duidelijkheid over de communicatiekracht en de vindbaarheid van uw online visitekaartje.

Als beeldspecialist kan ik u een goed advies geven over gebruik van beelden op uw website. Een goed gebruik van beeld houdt de aandacht van uw bezoekers vast. Zo heeft u beter rendement van uw digitale bedrijfsruimte.

De betekenis van beeld in communicatie is groter dan ooit tevoren. Toch is beeld op een website vaak een vergeten aspect. Geheel onterecht!

Tijdens de scan kijk ik naar gebruik van kleur, de kwaliteit en het lichtgebruik. Is er een goede samenhang tussen de afbeeldingen en huisstijl? Wat is de verhouding in hoeveelheid en verhouding tot de diverse soorten schermen? Worden afbeeldingen correct geschaald binnen diverse disciplines?

Kortom, ook met deze analyse zorg ik dat u er goed op staat!    Vraag hier uw scan aan!

 

Wilt u een scan van de gehele website, inclusief een deskundige blik op teksten en zoekmachine optimalisatie? Kijk dan ook eens naar Websitescan-mkb. Deze website is een coproductie met communicatie specialist Nicoline van der Lugt van Comminaction en SEO expert Marco Mes van De Zakelijke website.

websitescan-mkb
Websitescan-mkb
Websitescan-mkb - tekst