PASFOTO'S BIJ U THUIS?

Paspoort-ID-Nederland-Voorbeeld-©PM-Fotografie

Voor pasfoto's bij u thuis komen wij onder andere op de volgende locaties:

 • Capelle aan den IJssel
 • Krimpen aan den IJssel
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Rotterdam Alexanderpolder
 • Moordrecht
 • Rotterdam Kralingen
 • Rotterdam Kralingse Veer
 • Rotterdam Nesselande
 • Krimpen aan den Lek
Pasfoto nodig en u kunt de deur niet uit?

Binnen Nederland zijn we verplicht om ons te kunnen legitimeren. Ook als we niet meer op reis gaan, is een geldig legitimatiebewijs noodzakelijk.

Er zijn omstandigheden waardoor het voor u of familieleden niet mogelijk is om - makkelijk - een pasfoto bij een winkel te laten maken.

Daarvoor hebben wij als service de mogelijkheid een pasfoto bij u thuis of in een verzorgingstehuis te maken.

Pasfoto op locatie

Deze service bieden we aan voor verzorgingstehuizen waar meerdere mensen tegelijk op de foto gaan, maar ook voor individueel gebruik. Dus heeft u zelf een pasfoto nodig voor een officieel ID / Paspoort dan maken we graag tijd voor u.

Neem telefonisch contact op - 010-2203465 of gebruik deze link naar het  contactformulier.

Op de afgesproken dag en tijd komen we bij u persoonlijk langs. De pasfoto wordt volgens de officiële regels gemaakt. Daarna kunt u verder met de gemeente afspreken voor het regelen van uw identiteitsbeijws.

Kosten en betaling voor een pasfoto op locatie

Voor een pasfoto van u persoonlijk of een familielid zijn de kosten € 39,50 verhoogd met reiskosten. Binnen een straal van 5 km betaald u € 5,00 daarboven zijn de kosten € 0,49 per kilometer met een starttarief van € 5,00.

De afgedrukte versie kunt u als familie afhalen in de studio of indien noodzakelijk worden deze bij u of familie persoonlijk afgegeven. De extra kosten zijn  binnen een straal van 5 km  € 5,00, daarboven zijn de kosten € 0,49 per kilomter met een starttarief van € 5,00.

U heeft diverse opties om af te rekenen. Bijvoorbeeld met pin of door overschrijving voor het bezoek. Contant kan ook, maar zorg dat u gepast het bedrag heeft, want er is geen wisselgeld mee op locatie.

Maak direct een afspraak: telefonisch  - 010-2203465 of gebruik deze link naar het  contactformulier.

Fotostudio Petra Muilenburg Fotografie komt ook bij u thuis voor een pasfoto
Ingang studio Petra Muilenburg Fotografie
Prijzen pasfoto's:
8 pasfoto’s € 39,50
Reiskosten: tot 10 km € 5,00
vanaf 10 km € 0,49 per kilometer startend vanaf € 5,00

U kunt kiezen uit 8x officiële pasfoto

of 4 officiële en 4 vrolijke pasfoto’s

Verzorgingstehuis en zorginstellingen

Heeft u binnen uw organisatie meerdere cliënten die een pasfoto nodig hebben? Wij komen op locatie om in één keer voor meerdere van uw cliënten de pasfoto's te regelen. Zo helpt u uw bewoners om te voorkomen dat zij de vermoeiende reis moeten afleggen naar een winkel.

Op een rustige plek binnen uw organisatie bouwen we met achtergrond en lampen een ministudio op waar de officieel goedgekeurde foto's worden gemaakt.

Wij rekenen met de klanten direct af, dit kan met pin of contant.

Om iedereen goed van dienst te zijn, maken we met u de afspraken. Een vast contactpersoon voor afspraken stellen wij zeer op prijs.

Uw contactpersoon communiceert verder met uw cliënten. Op de dag van opnames zorgen wij voor de rest.

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen die op de pasfoto worden vastgelegd. De vaste kosten worden verdeeld over de grootte van de groep. Meer deelnemers maakt de prijs dus lager.

Meer informatie over prijzen kunt u opvragen middels het contactformulier.

Stuur uw aanvraag voor pasfoto op locatie

Ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

SPOED? Bel: 010-2203465

Reviews

 • Ga al jaren naar Petra voor pasfoto's: gegarandeerd goedgekeurde foto's met aandacht gemaakt. Stelt kinderen makkelijk op hun gemak waardoor ze ongedwongen op de foto staan. Flexibel in het maken van afspraken, ook buiten kantooruren. Vriendelijke service en altijd ruimte voor een gezellig praatje, terwijl ze met zorg de gemaakte foto's bekijkt en uitprint. Heel fijn dat je naast de 4 officiële ook 4 leuke pasfoto's krijgt. Absoluut aan te raden!
  Inge Delnooz - Pasfotomaken.nl
 • Ondanks mijn tijdnood kon ik snel bij haar terecht, ze was spontaan en heel aardig! Ook ging ze snel te werk en was ze duidelijk met uitleggen.
  Liesje Josefina - Google reviews
 • Fijne en snelle service van Petra. Het toppunt van flexibliteit om een kwartiertje na je belletje terecht te kunnen. Rustige en vriendelijke benadering van mijn twee kleine meisjes, waardoor we prima foto's konden maken.
  Marjolein Schumacher - Pasfotomaken.nl
 • Een ongedwongen sfeer, gezellig praatje waardoor pasfoto's prima lukten.
  Doordat je er 2x4 krijgt kon ik de voor mij meest natuurlijke foto, nl. met bril, aanbieden en deze werd geaccepteerd. 
  Anders had ik er ook nog een zonder bril.

  Petra levert mooi werk

  Wilma - Google
 • Ik had aangegeven dat ik in mijn lunchpauze zou komen. Bij binnenkomst stond alles al opgesteld om direct de pasfoto's te kunnen maken. Tijdens het beoordelen en printen van de foto's een gezellig gesprek gevoerd. Prima service en goed resultaat. Een fotograaf om te onthouden.
  Monique van Rooijen - Pasfotomaken.nl

In de studio kunt u ook terecht voor pasfoto's van ID, paspoort, rijbewijs en visums naar onder andere de Verenigde Staten, India en China. Maak direct een afspraak.

Bij de studio kunt u ook online uw rijbewijs laten verlengen of uitbreiden. Breng daarvoor uw rijbewijsnummer mee. Via deze link kunt u daarvoor direct een afspraak in de agenda plannen.

U vindt Petra Muilenburg Fotografie online ook op: