Fotostudio PM Fotografie

Ingang studio Petra Muilenburg Fotografie
Onze locatie

Fotostudio PM Fotografie Capelle aan den IJssel vind je in de Brahmsstraat 123 van de wijk ‘s Gravenland.

Bereikbaarheid & parkeren

Door de ligging in de woonstraat kun je voor de deur stoppen. Mensen die slecht ter been zijn kunnen zo snel en eenvoudig de studio bereiken. Parkeergelegenheid is er voldoende en op korte afstand.

De ingang is goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Metrohalte Capelse Brug bevindt zich op zo’n 10 minuten loopafstand. Met bus 37 stap je uit op 3 minuten lopen van de studio.

Portretten voor gezinnen en families

De compacte ruimte van de locatie biedt voldoende mogelijkheden voor het fotograferen van gezinnen en kleine families. Fotograferen in de studio is mogelijk tot groepen van ongeveer 10 personen.

Op locatie

Door de gunstige ligging in het groene Capelle zijn er leuke mogelijkheden voor fotograferen op locatie. Zo is er de natuurlijke omgeving het Scholebos, met vele sfeervolle plekken voor familie- of romantische fotografie.

Ook fotografie in moderne stijl is op korte afstand mogelijk. Beton en graffiti onder de Brienoordbrug biedt veel mogelijkheden voor een meer eigentijdse stijl van fotograferen.

Weet je zelf een mooie locatie? In overleg is het ook mogelijk bij je thuis of op een feestlocatie de foto’s te maken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie via onderstaand formulier of bel naar: 010-2203465.

Ingang studio Petra Muilenburg Fotografie
Wil je meer weten over de mogelijkheden in de studio of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk bericht.
Stel hier uw vraag