Over Petra Muilenburg

Profielfoto Petra Muilenburg

Leuk dat je langskomt ~ Petra

Welkom op mijn website. Leuk dat je interesse hebt in mij en wat ik doe.

FOTOGRAAF

Als fotograaf word ik geboeid door licht. Welke effect heeft het op je beeld? Hoe benut je het voor het weergeven van sfeer?

Fotograferen is meer dan een druk op de knop.

Licht als rode draad voor elke foto

Inzicht in licht, je onderwerp, de mens voor de camera

Camera, computer. De werktuigen van het ambacht.

Helpen. Het helpen van anderen. Ondersteuning voor techniek, maar ook de mens centraal. Zelfvertrouwen en begrip.

Tijd, als in sluitertijd - mijn favoriete onderdeel van de camera. Tijd om te fotograferen, te creëren - het scheppen van iets om te delen.

Van fotograferen krijg je meer dan een mooi plaatje......

JONG GELEERD....

Vanaf jongs af aan geboeid door licht, is het niet verwonderlijk dat ik na omzwervingen uiteindelijk als fotograaf aan de slag ben gegaan.
Fotografie is onlosmakelijk met licht gebonden. Het boeiende voor mij is dit in alle facetten vast te leggen.

Voor mijn werk heb ik me gespecialiseerd in portretten. In mijn vrije tijd is er ruimte voor het vastleggen van vele onderwerpen, maar altijd geïnspireerd door licht.

Mijn favoriete landen om te reizen zijn: Schotland, Noorwegen en voor de toekomst nog meer Scandinavische streken.
Of het nu in boekvorm of een filmversie is, fantasy en science fiction weet me altijd te boeien.
Ik kan me prima vermaken zonder mensen, een goed gesprek over uiteenlopende onderwerpen ga ik nooit uit de weg. Of het nu onderweg op reis is of tijdens of voor mijn werk, contact leggen met mensen is altijd goed voor nieuwe inzichten. Hoewel ik om mijn babbelaar instelling bekend sta, vind ik luisteren naar de ervaringen van anderen net zo leuk. Als we dat ook nog tijdens een lekker hapje en drankje kunnen doen is een goede herinnering weer geboren.

Het doorgeven van kennis, maar vooral het plezier dat fotograferen mij brengt is telkens weer een dankbare taak. Ben jij ook geboeid en geïnfecteerd met het fotografie virus. Maak een keer een afspraak en we kunnen delen wat ons beiden boeit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in de studio of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk bericht.
Stel hier uw vraag