Studio & fotograaf

Fotostudio Petra Muilenburg Fotografie

Brahmsstraat 123

2901 JE Capelle aan den IJssel

010 - 220 34 65

Fotografe Petra Muilenburg

Hallo, leuk dat je mijn pagina's bezoekt.

Fotograferen is voor mij gelijk aan leven. Ik fotografeer al zo lang ik me kan herinneren. In het begin waren dat voornamelijk kiekjes met mijn vaders camera. Alles kon vastgelegd worden, tijdens vakanties, uitstapjes, familieleden, bloemen, gebouwen. Alles dat maar enigszins mijn interesse wekte werd vastgelegd op film.

Op mijn 16e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera, een polaroid direct klaar. Vanaf mijn 25e begon het echte werk met een spiegelreflex. Nooit gedacht dat ik ooit beroepsmatig mijn geld zou en kon verdienen met het vastleggen van het moois dat ons leven te bieden heeft.

Jouw privacy

Jouw privacy is voor mij van groot belang. Zelf hecht ik hier erg aan en vind die van jou net zo belangrijk als die van mij zelf.

Weten wat er via deze site van je wordt vastgelegd? Bekijk dan de Privacy Verklaring.

Neem ook eens een kijkje op cursussen, vrij werk, ladies of light, capelle-fotografeert, blog, wie is.....

Petra Muilenburg Fotografie - Studio & Fotografe

Ga vanaf deze pagina naar meer informatie over:

Fotostudio

Petra Muilenburg

De contactpagina

De Privacy verklaring